Multumim echipei Magavet

Suntem din București și avem un cățeluș de talie mică, Ralph și o pisicuță Sophie. Îl cunoaștem pe dr. Peter Fogarasi de câțiva ani buni și suntem impresionați de dăruirea cu care tratează animăluțele. De când a deschis noul cabinet medical veterinar în Gulia, jud Dâmbovița, îl vizităm acolo împreună cu cei doi prieteni ai noștri necuvântători, profitând de ocazie și luând și o gură de aer curat; este la îndemână, aproape de București, iar animăluțelor noastre le place mult.

Îl recomandăm călduros pe dr. Peter Fogarasi; nu am întâlnit încă un medic veterinar și o echipă cu atâta pasiune pentru ceea ce fac și atâta dăruire pentru binele prietenilor noștri cu blăniță.

Lavinia & Augustin, București
Recomandam dr. Fogarasi Peter

Am o casa de vacanta in Gulia si de citiva ani curtea s-a populat cu pisici, 4 fete si un motan. In aceasta primavara la una din ele, pisicuta Geamana, am observat o niste umflaturi nefiresti in zona mamara. Am apelat la dr. Peter Fogarasi si diagnosticul a fost foarte sever, mastoza chistica de dimensiuni foarte mari. A urmat o interventie chirurgicala si o convalescenta de 3 saptamini, petrecuta in cabinet. Acum Geamana zburda vesela prin iarba. Vreau sa multumesc si pe aceasta cale d-lui dr. Peter si d-nei dr. Janina pentru atentia acordata acestui caz dificil, tratat cu deosebit profesionalism si delicatete.

Alex din Gulia, com. Tartasesti
Recomandam cu incredere

Il cunoastem pe d-l doctor Peter Fogarasi de aproximativ opt, noua ani si de atunci ne incearca un sentiment de siguranta chiar daca animalutele noastre se mai imbolnavesc, deoarece de fiecare data le-a tratat cu succes. El ne-a sterilizat pisicile si catelusele si le-a tratat atunci cand aveau mare nevoie de ajutor. De tratament si ingrijire au beneficiat si celelalte animale din curte: pasarile, capritele si chiar porcul.

Il recomandam cu incredere!

Iosif, Tartasesti
Mii de multumiri

In urma cu 8 ani, unul dintre cateii nostri a avut mare nevoie de ajutor. Dupa vizite la mai multe cabinete veterinare si multi medici, ni s-a recomandat sa mergem la Peter. De atunci el este cel care are grija de toate animalutzele de pe langa casa noastra si in special de cei doi caini: un terra nova si un saint bernard.

In urma cu 4 luni, la sugetia lui Peter, am hotarat sa le facem teste pentru detectarea dirofilariozei. Din pacate testele au iesit pozitive pentru Dirofilaria Immitis si Anaplasma.

Cu multa rabdare si perseverenta am reusit impreuna sa le facem tratamentul de pregatire in vederea administrarii de immiticide, am facut si tratamentul propriu-zis iar totul este perfect. Cateii si-au revenit fara probleme, sunt sanatosi si fericiti.

Pentru asta si pentru nenumaratele situatii in care ne-a ajutat atat pe noi cat si pe prietenii nostri, ii multumim si il recomandam cu toata increderea si altor propietari de animale.

Otilia, Gulia
Un doctor cum iti doresti pentru animalut

Ne este alaturi inca din 2004, cand locuiam in Bucuresti (acum locuim in Chitila). Am avut multe probleme de sanatate cu pisicutul meu, unele foarte grave; in urma cu trei ani a suferit un accident vascular si pentru prima data am realizat ca pot sa-l pierd. Dar, cum sa se intample una ca asta cand e tratat si supravegheat indeaproape de d-l doctor Peter? Bineinteles ca dupa o medicatie corespunzatoare, aplicata cu toata responsabilitatea, multa incredere si rabdare din partea noastra, totul a fost bine si ma bucur inca de micul meu prieten. Chiar si acum are o mica problema, dar o sa treaca si de data asta, evident tot cu ajutorul dumnealui in care avem toata increderea.

Multumesc tare mult domnule doctor Peter!

Elena V., Chitila
Iti multumim Peter!

In familia noastra a aparut un nou membru in urma cu 3 ani: o catelusa deosebita pe nume Emma, rasa Bichon Frise. Din prima clipa am hotarat ca avem nevoie de sfaturile unui dr. veterinar dedicat si astfel am ajuns la Peter. Din acel moment, toate consultatiile lunare si anuale le-am facut la Peter, inclusiv analize aprofundate de sange si sterilizare. Am fost foarte multumiti si incantati de atentia pe care Emma a primit-o si profesionalismul cu care am fost tratati.

Iti multumim Peter!

Mihaela

Clinica veterinară Magavet

Când faci lucruri cu pasiune și implicare totală nu obosești niciodată.